Stirile ziDzi

CONCERTE 13-15 ian.2012

                             Weekend-ul acesta aduce concerte 

Daca nu v-ati hotarat cum va petreceti weekend-ul acesta iata cateva concerte ce vor avea loc in acest weekend in tara.
vineri, 13 ian. Paula Seling va sustine un concert acasa, la Baia Mare, in Photo Pub! incepand cu ora 21.
Paula ii va avea alaturi pe Radu Bucura (tobe), Daniel Bourosu  (chitara), Victor Bourosu (claviaturi), Daniel Pirici (chitara bass), Larisa Borza si Andreea Moldovan (backing vocals).
 La mijlocul anului trecut Paula surprindea oarecum cu piesa I Feel Free.

Cargo, legendara trupa rock din Timisoara va sustine un concert in Rockstadt din Brasov ora 22.
Cargo a luat fiinta in 1985 la Timisoara. Dupa cativa ani de cautare a unei formule stabile, in 1989 este cooptat Ovidiu Ioncu - Kempes, cel care il inlocuia pe Leo Iorga (acesta trecand la Compact). Trupa lanseaza o serie de materiale embelmatice pentru rock-ul romanesc in anii '90. In anii 2000 trupa il pierde pe Kempes si odata cu albumele Spiritus Sanctus si XXII propune o abordare mult mai comerciala.
 Iubitori genului muzical HIP_hop pot petrece cateva ore la concertul lui Maximilian in concert la Club Planters din Bucuresti,ora 23 pentru o seara perfecta de inceput de 2012, cu Sophie si beat-uri de exceptie si unde intrarea este GRATIS.

 Sambata 14 ian. TRUPA VECHE va sustine un concert in Kuib la Sinaia ora 20:30 unde veti putea canta alaturi de baieti toate hiturile lor, dar si piese mai noi... de pe albumul pe care il vor lansa in primavara. Pretul de acces este de 15ron.

 Tot sambata dar incepand cu ora 22:30 trupa Proconsul te asteapta la concert in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Un concert deosebit, asa ca de inceput de an! Bodo si colegi sai te vor incanta cu multe hit uri printre care "CERUL" "Calatorul" sau "Pentru tine".
Duminica 15 ianuarie ora 22:00, Dan Basu il are ca invitat pe Michi de la Suie Paparude, pentru urmatoarea intalnire de duminica seara din Goblin Club. Membru fondator al Suie Paparude, Michi este compozitorul pieselor trupei, printre care cunoscutele  “La Mare”, “Pentru Inimi”, “A fost odata”, “Soundcheck”. Intrarea este libera.

Asadar aveti toate motivele sa va distrati in acest weekend de inceput de an 2012.WEEKEND plin cu DISTRACTIE!