Stirile ziDzi

Haide BUTE! Vrem VICTORIE !

Duminică,18 ianuarie ,ora 6:00(ora Romaniei) Lucian Bute va intra în ring împotriva lui Jean Pascal, în Bell Center din Montreal (Canada). 

    Campionul nostru Lucian Bute cauta revansa dupa infrangerea din meciul cu Froch in care si-a pierdut centurile iar prima sansa este pe 18 ianuarie 2014.
 Înaintea duelului pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Pascal, Bute s-a arătat extrem de încrezător în șansele sale declarand:
M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câștig și sunt convins că o pot face”, a declarat pugilistul român după antrenamentul de marți, care a fost deschis publicului.
  Desi Campionul nostru galatean Lucian Bute are o cota mult mai mare, 2.30 la o victorie si 6.50 pentru o victorie prin KO, iar o victorie rapida, in prima repriza, poate aduce un castig de 66 de ori mai mare , el este increzator in strategia lui de lupta si bineanteles in pumnul lui stang forte.
  "Ma simt  foarte bine, 100% la ambele maini. Sunt concentrat pe aceasta lupta, pe strategia mea. Nimic nu ma poate opri. Nimic! Sunt foarte increzator! Sunt puternic, voi castiga!"
 a declarat Bute, care ramane cu un palmares impresionant in cariera: 31 de victorii dintre care 24 de victorii inaintea terminarii meciului,  si pierzand o singura lupta ( mai 2012) .

Haide Bute vrem victoria toata Romania te sutine. SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie un Comentariu